Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy technikai okból az OTP Bank által üzemeltetett internetes fizetési felület átmenetileg nem működik. A hiba elhárításán dolgoznak. Köszönjük türelmüket!

"Kovács Andrást és munkásságát nem kell bemutatni a magyar hírközlés szabályozás iránt érdeklődő olvasóknak. Sokan, sokféle látószögből írtak e témáról, nem utolsósorban a HVG-ORAC Kiadó Infokommunikáció és Jog sorozatában. A szerző többéves, tudományosan megalapozott kutatásának gyümölcse e munka, amely olvasmányos formában tálalja a hírközlési szabályozás és különösen a jogorvoslati szakhoz kötődő izgalmas jogi kérdéseket. Legfontosabb jellemvonása a sajátos bírói szempontú vizsgálódás, amely nem szorítkozik a számos érdekes jogeset tanulságainak bemutatására, hanem a bírói felülvizsgálat rendszerének újragondolására is részletes javaslatot tesz. Több olyan izgalmas témát is tárgyal a Kúria bírója, amelyek nemcsak hírközlési jogászok számára lehetnek érdekesek. Így például a gazdasági alkotmányosság, a szabályozó hatóságok státusza, az általuk oly gyakran kiadott különböző „soft law” dokumentumok jogi státusza a jogászok szélesebb körének érdeklődésére is számíthat. A könyvet haszonnal forgathatják a közigazgatási jog, a szabályozott piacok, különösen a hírközlés és médiajog iránt érdeklődő diákok, kutatók és természetesen az e területeken hivatásukat gyakorló bírák, ügyvédek, jogi tanácsadók."

Tóth Tihamér
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense

Kiadvány
ISBN 978-963-258-1675
Megjelenés éve 2012
Formátum B/5
Terjedelem (oldalszám) 325

Megrendelőlap

Megrendelés esetén kérjük, töltse le a megrendelőlapot és juttassa vissza beszkennelve e-mail címünkre vagy a +36 1 349 7600 fax számra.

Megrendelőlap
letöltése (PDF)

Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.