2015-06-19

Ön budapesti ügyvéd?

Ön budapesti ügyvéd? Az ingyenes Jogkódex hozzáférése megtartásához ismét regisztrálnia kell a BÜK felületén!

2015. június 30-én letelik a JogTudor projekt első két éve. A BÜK a közgyűlés és az elnökség határozatai alapján a jelenlegi szolgáltatókkal további fél évre meghosszabbítja az elektronikus jogi adatbázisok folyamatos szolgáltatására irányuló szerződéseket.

Jelenleg minden budapesti ügyvéd mindkét jogi adatbázishoz hozzáfér. Viszont ez megszűnik és mindenkinek döntenie kell, hogy melyiket tartja meg 2015 júliusától.

A BÜK regisztrációs felületét itt találja meg:
https://e-ugyintezes.bpugyvedikamara.hu/szolgaltatasok/jogtudor/igenyles/2015

Fontos: a rendelkezésre álló ingyenes Jogkódex hozzáférések száma korlátozott lesz 2015 júliusától, az egyenlő a 2015 júniusában a Jogkódex szolgáltatásba legalább egy alkalommal (műszakilag) bejelentkező BÜK-ös felhasználók számával, de legfeljebb 2 100 egységgel.

Amennyiben a Jogkódexet választók száma meghaladja ezt a keretszámot, akkor a regisztrálók sorba állítódnak az alábbiak szerint:

  • legelöl állnak azok, akik a legtöbbször jelentkeztek be a Jogkódexbe 2015 júniusában, az utóbbi bejelentkezések száma szerint csökkenő sorrendben; ezt követően állnak
  • a 2015 júniusában egyetlen bejelentkezéssel rendelkezők úgy, hogy akik korábban választották a Jogkódexet, azok állnak előrébb; ezt követően állnak
  • azok, akik a Jogkódexet választották, úgy, hogy akik időben korábban választották a Jogkódexet, azok állnak előrébb.


Javasoljuk, ne késlekedjen a regisztrációval a kompromisszummentes szakmai munkája érdekében!


Üdvözlettel,

HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.


Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.