Bisnode

A Bisnode Cégkódex a Bisnode D&B Magyarország PartnerControl szolgáltatásának a jogászi munkára optimalizált változata, amely kizárólag a HVG-ORAC Kiadó jogi adatbázisa, a Jogkódex felhasználói felületéről érhető el*.

A Bisnode Cégkódexet ingyenes, valamint emelt szintű szolgáltatással is elérhetik a Jogkódex felhasználók.

Valamennyi Jogkódex felhasználó eléri az ingyenes változatot. Az emelt szintű változatot egyelőre azok a Jogkódex felhasználók érik el, akik a Budapesti Ügyvédi Kamara JogTudor programja keretében (budapesti vagy vidéki ügyvédként) a Jogkódexet választották.

A JogTudor felhasználók a Bisnode Cégkódexszel** hozzáférhetnek a magyarországi cégek cégkivonat-, és cégmásolat-adataihoz az őket érintő negatív vagy pozitív eseményekkel együtt (kép1), excelben letölthetik beszámolóikat (kép2), valamint grafikusan megtekinthetik a cégek tulajdonosainak és vezető tisztségviselőinek kapcsolati hálóját (kép3). Lehetőség van cégfigyelést is kérni. Ebben az esetben a felhasználó e-mailben értesül a figyelt cégeket érintő változásokról. Az e-mailcím a Beállítások menüben adható meg (kép4).

FIGYELEM! Az alapértelmezett webböngészőben nem lehetnek blokkolva a cookie-k, különben nem tudja Önt beléptetni a Bisnode Cégkódex.


Elérhető Bisnode Cégkódex tartalomIngyenes Emelt szintű
Cégkivonat elérhető elérhető
Cégmásolat elérhető elérhető
Negatív események megléte Elérhető, de csak „van” vagy „nincs” megjelöléssel. A cégbírósági események a cégkivonatban és cégmásolatban teljes megnevezéssel is elérhetőek. Minden esemény elérhető pontos megnevezéssel.
Kapcsolatra keresés nincs elérhető
Negatív esemény és alapadat változás figyelés 1 email címre 5 cégre 1 email címre 50 cégre
Érdekeltségi mátrix/gráf nincs 50 db/év
Beszámoló (mérleg, eredmény kimutatás Excelben, kiegészítő melléklet pdf-ben) nincs 100 db/év
Pozitív események elérhető, de csak „van” vagy „nincs” megjelöléssel elérhető pontos megnevezéssel

* A Jogkódexen a baloldali tartalmi fában, vagy a Keresési tippek ablakban a Bisnode Cégkódex ikonra kattintva érheti el céginformációs szolgáltatásunkat (mely az alapértelmezett böngészőben fog megnyílni).

** A Bisnode Cégkódex oldalán a cégadatok között a képernyőn jobbra fent található, bordó mezőben kereshet.Szintén jobbra fent, a Beállítások menüben megtekintheti, hogy Ön milyen adatokhoz férhet hozzá, és itt állíthatja be, hogy milyen e-mailcímre kéri az egyes cégekről az eseményfigyelést.

Külön megrendeléssel Önnek lehetősége van közhiteles cégadatokat lekérni a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium OCCR rendszeréből itt.

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.