Polgári eljárásjog I.

Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

A Polgári eljárásjog I. – A polgári per általános szabályai című tankönyv négy jogi kar (Szeged, Debrecen, Miskolc, Károli) oktatóinak összefogásával készült el, és a leghatályosabb áttekintését adja a vizsgált témának. A szerzők tudatosan arra törekedtek, hogy megtalálják azt a minimumot, amit a jogászhallgatóknak tudniuk kell polgári eljárásjogból, és amire gyakorló jogászként tovább tudnak majd építkezni.

A kötet a polgári per alapelveit, az eljáró bíróságokat, a feleket, a keresetindítást, a tárgyalás szabályait, a perköltséget, a határozatokat és a bizonyítás általános szabályait tárgyalja, a 2013. augusztus 30-i jogszabályi rendelkezésekhez igazodva.

A szerzők a jobb tagolhatóság, átláthatóság és a könnyebb kezelhetőség érdekében úgy döntöttek, hogy a polgári eljárásjog anyagát két kötetben dolgozzák fel. A korábban megjelent második rész, illetve a jelen kötet együtt fedi le a jogászképzésben a magyar polgári perjogi tanulmányokat.


* A csomagkedvezménnyel egyidejűleg további kedvezmény nem vehető igénybe. A csomag egyes kötetei viszont külön-külön megvásárolhatóak törzsvásárlói, diák és JogTudor kedvezménnyel!
Kiadvány
ISBN 978-963-258-209-2
Megjelenés éve 2013
Formátum B/5
Terjedelem (oldalszám) 380

Megrendelőlap

Megrendelés esetén kérjük, töltse le a megrendelőlapot és juttassa vissza beszkennelve e-mail címünkre vagy a +36 1 349 7600 fax számra.

Megrendelőlap
letöltése (PDF)

Címkék: '52. évi Pp.


Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.