Per vagy nem per?

Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Ez a kötet a harmadik darabja annak a sorozatnak, melyben a Szerző (az ELTE tiszteletbeli tanára) a Bibó István Szakkollégiumban folytatott oktatási tevékenysége keretében elhangzottakat foglalja össze. Az első kötet „A polgári per titkai” címmel jelent meg, és a polgári perekre vonatkozó általános szabályokat részletezi, a második kötet (amelyet dr. Kiss Daisy több szerzőtárssal állított össze) a különleges perek szabályait tartalmazza.

Most a polgári eljárásjogi oktatás következő területének, a nemperes eljárásoknak az anyagát tarthatja kezében az Olvasó. A polgári nemperes eljárások egyre jelentősebb szerepet kapnak a XXI. század társadalmának életében. A közel 100 bírósági, valamint a végrehajtó és közjegyző hatáskörébe tartozó nemperes eljárás szabályainak áttekintését segíti ez a könyv, elsősorban a nemperes eljárások kollokviumra, illetve a jogi szakvizsgára készülőknek.

A könyv kézirata 2008. július 1-jével került lezárásra, és tartalmazza az akkor már elfogadott, de csak később (2008. szeptember 1-jén illetve 2009. január 1-jén) hatályba lépő szabályokat is.

Kiadvány
ISBN 987-963-25-8042-5
Megjelenés éve 2008
Formátum B/5
Terjedelem (oldalszám) 751

Megrendelőlap

Megrendelés esetén kérjük, töltse le a megrendelőlapot és juttassa vissza beszkennelve e-mail címünkre vagy a +36 1 349 7600 fax számra.

Megrendelőlap
letöltése (PDF)

Címkék: '52. évi Pp.


Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.