Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Az Adózási ismeretek című könyv elsősorban az adózás témakörével ismerkedők számára készült. Az anyag felépítésénél a szerzők előnyben részesítették azon főbb adónemek tárgyalását, amelyek a költségvetési bevételek tekintetében meghatározó nagyságrendűek. Így kerültek – külön fejezetet alkotva és a többi adónemhez viszonyítva – részletesebb kifejtésre a személyi jövedelemadó, a társasági adó és az általános forgalmi adó témakörei. A kiadvány egyéb adófajták és adózást érintő jogszabályok esetében pedig kifejezetten, ha nem is a teljes, de az adó- rendszerünket és annak logikáját átfogóan jellemző kép bemutatására törekszik.

További segítség a minél eredményesebb feldolgozáshoz, hogy a könyv olvasását nehézkessé tevő megfogalmazások, jogi formulák mellőzése mindaddig a szintig, amelynél a szakmai igényesség még nem kérdőjeleződik meg.

A könyvet szervesen egészíti ki az „Adózási feladatgyűjtemény online példatárral” című kiadvány.

JogTudor program kedvezményt kiadónk csak a saját könyveire biztosítja. Ez a könyv nem (vagy nem kizárólag) a HVG-ORAC Kiadó kiadványa, így ezt a kedvezményt nem tudja igénybe venni.

Kiadvány
ISBN 978 963 638 521 7
Megjelenés éve 2016
Formátum B/5
Terjedelem (oldalszám) 424


Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-Orac Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.