Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Dialóg Eötvös könyvesboltunkban 2018. április 21-én szombaton zárva tart!

A HVG-ORAC Kiadó gondozásában megjelent elektronikus kiadvány elsősorban a helyi önkormányzatok jegyzői, aljegyzői, a helyi igazgatás dolgozói számára nyújt segítséget, biztosítva a feladatuk elvégzéséhez szükséges szakmai információs hátteret, továbbá a közigazgatás minőségi, szolgáltató jellegének erősítését.

A Jegyzőkódex megrendelése esetén a tematikus anyagokon felül a teljes hatályos magyar joganyaghoz – a Magyar Közlönyök, a tárcaközlönyök, valamint az Adó- és Ellenőrzési Értesítő anyagaihoz – is hozzájuthat, erről bővebb tájékoztatást a BH Nagy Döntvénytár és Jogkódex kiadványok ismertetőjében olvashat.

A termék tartalmazza:

 • A teljes, hatályos magyar joganyagot az önkormányzati rendeletek kivételével (bővebben lásd: Jogkódex)
 • 124 891 jogesetet (bővebben lásd: BH Nagy Döntvénytár)
 • A legfontosabb jogszabályok értelmezését segítő kommentárokat és magyarázatokat (Mötv., birtokvédelem, adók módjára behajtandó köztartozások…)
  A kiadványon szereplő, folyamatosan aktualizált kapcsos kiadványok:
  1. A közigazgatási eljárás szabályai I–II. e-kapcsos kommentár (az Ákr. és Kp. szabályaival)
  2. A Magyar Munkajog I–III. e-kapcsos kommentár
 • Ingyenes céginformációs szolgáltatást (Bisnode Cégkódex)
 • • Folyamatosan aktualizált, kitölthető (szabadon alakítható) és elmenthető iratmintatárat, főként szociális, gyámügyi és gyermekvédelmi, agrárjogi, környezet- és természetvédelmi, közigazgatási hatósági eljáráshoz kapcsolódó, építésügyben használt minták, (valamint: a polgári jogi, családjogi, munkajogi és társasági jogi terület mintái)
 • Kitölthető formanyomtatványokat
 • KSH jegyzékeket (TEÁOR, SZJ, GFO, Építményjegyzék, Érvényes szakmakódok jegyzéke, területi számjelrendszer)- Önkormányzati pályázatfigyelőt (negyedéves frissítéssel)- Szakcikkeket, tanulmányokat neves szerzőktől, továbbá a Kiadó folyóirataiból

A kiadványon megtalálható a Ket. mellett az Ákr. és a Kp. magyarázatai – természetesen folyamatosan szem előtt tartva a módosítások okozta változásokat, az új jogintézményeket –; a Mötv. és Ötv. rendelkezéseinek magyarázata, illetve további kisebb területek szabályozásának bemutatása: A jegyző építésügyi feladatai, Adók módjára behajtandó köztartozások, az üzletek működése, birtokvédelem stb.

A saját igény szerint alakítható iratminták használata könnyebbé és gyorsabbá teszi a mindennapi munkát.

Az on-line előfizetett Jegyzőkódex kiegészíthető az E-könyvtár szolgáltatáson belül bemutatott anyagok bármelyikével: további kommentárok, jogesetek, egyebek. Kérjük, tekintse meg E-könyvtár ajánlatunkat!

A Jegyzőkódex teljes egészében tartalmazza a Jogkódexet és a BH+ Nagy Döntvénytárat, kiegészítve az önkormányzati munkához szükséges tartalmakkal.

A Jegyzőkódexet önállóan csak önkormányzat vagy önkormányzati intézmény számára árusítja a kiadó. Nem ebbe a körbe tartozó felhasználók a Jegyzőkódexet Jogkódex vagy Jogkódex Prémium csomagjuk mellé rendelhetik meg.

A Jegyzőkódex tartalmáért és a Jogkódex termékek részletes tartalmának összehasonlításáért kattintson ide!

A kiadvány on-line előfizetéssel rendelhető meg.

Éves előfizetés díja: 74 930 Ft/év (egy felhasználó esetén). Igény esetén természetesen hálózatos formában is megrendelhető, így lehetőség van arra, hogy a kiadványt egyszerre többen használják. Kérje egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

A Jegyzőkódexre előfizető hivatal a HVG-ORAC e-könyvtár kiadványait 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg (ezek beépülnek az adatbázisba), valamint ajándékként egy teljes éven keresztül megkap egy általa kiválasztott HVG-ORAC folyóiratot.


Jogkódex termékcsalád összehasonlító táblázata

 • Jegyzőkódex


Kapcsolódó bejegyzések

 • Frissül a Jogkódex kezelőfelülete

Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.