Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2018 decemberétől megvásárolt termékek személyes átvételére már csak Kiadónkban lesz lehetőség.
A korábban könyvesbolti (pesti) átvétellel megrendelt termékek 2019. január 31-ig vehetők át a Dialóg Könyvesboltban (1053 Budapest, Károlyi u. 17.).


A Magyar Jogász Egylet 2017-ben már hatvannegyedik évfolyamában járó, havonta megjelenő rangos folyóiratának célja elsősorban a joggyakorlat és a jogfejlődés időszerű kérdéseinek és problémáinak a vizsgálata. A közelmúltban döntő fontosságú kódexek születtek (Munka Törvénykönyve, Polgári és Büntető Törvénykönyvek), illetve hasonlóan fontos jogalkotás van jelenleg is folyamatban (az új polgári- és büntetőeljárási törvények kodifikációja), melyek elemzésére a lap kiemelt figyelmet fordít. A tanulmányok mellett recenziók és különböző szakmai eseményekről szóló beszámolók is helyet kapnak a folyóiratban.


A Magyar Jogász Egylet folyóirata

Szerkesztőbizottság elnöke: Bánáti János

Szerkesztőbizottság tagjai: Kiszely Katalin, Kukorelli István, Mészár Róza, Réti László, Sárközy Tamás, Varga Zs. András, Wellmann György

Megjelenik: havonta

ISSN 0025-0147Kapcsolódó bejegyzések

  • Jogtudomány egy kattintásra!
  • Sólyom László: Az Alaptörvény díszkiadása¹
    Magyar Jog, 2016/9., 493-503. o.

Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.