Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2018 decemberétől megvásárolt termékek személyes átvételére már csak Kiadónkban lesz lehetőség.
A korábban könyvesbolti (pesti) átvétellel megrendelt termékek 2019. január 31-ig vehetők át a Dialóg Könyvesboltban (1053 Budapest, Károlyi u. 17.).


A Jogtudományi Közlöny egyike Magyarország legrégebbi jogi folyóiratainak. Az 1866-ban indult lap – megszakított megjelenése miatt – ma a 73. évfolyamánál jár és a mindenkori jogtudomány nagyjai és feltörekvő tehetségei közül válogatta szerzőit. A hasábjain felvállalt témák célzatosan kívántak elszakadni a napi aktualitástól, a pillanatnyi fontosság helyett inkább koncentrált a lap az elméleti alaposságra, igyekezve nem csorbítani a gyakorlati felhasználhatóságot sem. Ez a lapcél már csak azért is fontos, mert a lap a Magyar Tudományos Akadémia IX. osztályának ellenőrzése alatt működik, így az akadémiai szféra által megkövetelt magas színvonal megtartása elsődleges.


A Magyar Tudományos Akadémia Állam- és
Jogtudományi Bizottságának folyóirata

Alapítva 1866-ban

A HVG-ORAC Kiadó jelenteti meg 2017-től

A szerkesztőbizottság vezetője: Korinek László
Főszerkesztő: Vörös Imre
Szerkesztők: Szalai Éva, Udvary Sándor
Szerkesztőbizottság: Hamza Gábor, Lamm Vanda, Szalma József

Megjelenik: havonta

ISSN 0021-7166

Előfizetési díja a 2017. évre: 22 800 Ft (12 lapszám)
Kapcsolódó bejegyzések

  • 2017-től kiadónk jelenteti meg a Jogtudományi Közlönyt
    A Magyar Tudományos Akadémia és a HVG-ORAC Kiadó ma írták alá a kiadói szerződést. A patinás folyóirat már előfizethető oldalunkon.
  • Újabb folyóirattal bővült a Jogkódex Szakcikk Adatbázisa
    A most csatlakozó folyóirat a Jogtudományi Közlöny, amelynek egyelőre a 2014 és 2016 közötti lapszámai érhetőek el online.

Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.