Bevezetés a nemzetközi kapcsolatok elméletébe

Amennyiben előjegyzi termékünket, annak megjelenéséről e-mailben értesítjük!

Globalizálódó világunkban egyre több szakterület képviselőjének van szüksége nemzetközi kitekintésre. Ehhez azonban nem csak a határainkon túl zajló események naprakész ismeretére van szükség, hanem arra is, hogy a felénk áradó információkat értelmezni is tudjuk, összefüggésekbe állítva őket. Ez a könyv ehhez, vagyis a nemzetközi kapcsolatok mozgatórugóinak a megértéséhez kíván segítséget nyújtani. A nézőpontot a politikatudomány szemlélete határozza meg, de a munka más szakterületekre is támaszkodik.

A mű új, második kiadása sem szakított az első változat alapvető céljával, azzal, hogy elsősorban a témakörhöz kapcsolódó főiskolai és egyetemi kurzusok számára kínáljon egy jól áttekinthető bevezetést a nemzetközi kapcsolatok legfontosabb kérdéseibe. E szándékkal összefüggésben az új kiadás nemcsak arra törekedett, hogy figyelembe vegye az első megjelenése óta eltelt öt év fontosabb nemzetközi fejleményeit, hanem kifejezetten arra is, hogy az oktatás során szerzett tapasztalatokat is hasznosítsa.

Kiadvány
ISBN 978-963-258-136-1
Megjelenés éve 2011
Formátum A/5
Terjedelem (oldalszám) 270

Megrendelőlap

Megrendelés esetén kérjük, töltse le a megrendelőlapot és juttassa vissza beszkennelve e-mail címünkre vagy a +36 1 349 7600 fax számra.

Megrendelőlap
letöltése (PDF)

Kapcsolódó termékek

Copyright © 2014 HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó | Minden jog fenntartva.